Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
14524 klanten geven ons een 9.5

Plissé hordeuren

De plissé hordeuren van het merk Grandeur zijn hordeuren met klasse, eenvoudig in het gebruik, elegant, supersterk en kindvriendelijk. Er zijn diverse modellen plissé hordeuren op de markt, Horren.com levert alleen de allerbeste!

Kim
Nieuwste model, met gaasversterking!

Plissé hordeur SE-100

Op maat en kant-en-klaar
 • De echte Grandeur plissé hordeur
 • Tot wel 190 cm breed
 • Binnen 12 werkdagen in huis

Dubbele plissé hordeur SE-200

Op maat en kant-en-klaar
 • De echte Grandeur plissé hordeur
 • Tot wel 380 cm breed
 • Binnen 12 werkdagen in huis

Op maat gemaakte plissé hordeur

Houd ongedierte buiten uw woning, door te kiezen voor onze zeer populaire plissé hordeur. De plissé hordeur ziet er niet alleen strak en modern uit, maar is ook nog eens heel eenvoudig te gebruiken! De topkwaliteit van deze plissé hordeuren maakt dat het openen en sluiten hiervan zeer soepel gaat. Wij bieden alleen de originele plissé hordeur van de Japanse patenthouder, speciaal gericht op de Europese markt. Dit is de enige hordeur die zich bewezen heeft als de absolute koning wanneer het gaat om materiaal, gemak van monteren, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. Van dit type, dat zich al meer dan 20 jaar heeft bewezen en waarvan er wereldwijd miljoenen exemplaren zijn verkocht, leveren wij het nieuwste model zodat u kunt rekenen op een oerdegelijke, moderne plissé hordeur.

Houd ongedierte buiten met een plissé hor

U wilt uw woning, zeker ook op de warme dagen in de zomer, goed kunnen ventileren. De keuze voor een plissé hor maakt dat ongedierte buiten blijft als u de deur geopend houdt. Het gaas van deze plissé hordeuren houdt muggen, vliegen en bijvoorbeeld wespen tegen. U kunt naast een enkele plissé hordeur ook voor een dubbele plissé hordeur kiezen, afhankelijk van het formaat van uw (schuif)deur. Een dubbele plissé hordeur is interessant wanneer u twee openslaande deuren heeft.

Voordelen van een plissé hordeur

De originele plissé hordeur van Grandeur is niet voor niets de populairste plissé hordeur die er op de markt is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een rolhordeur staat er bij een plissé hordeur geen spanning op het gaas, waardoor de hordeur in elke gewenste stand blijft staan. Ook is er geen obstakel op de vloer of drempel, omdat de onderstrip van een plissé hordeur zeer plat is waardoor hier niet over gestruikeld kan worden. Ergert u zich ook zo aan het magneetje van een rolhordeur dat zo maar ineens los kan laten waardoor de rolhordeur terugklapt naar de zijkant? Of wanneer er vuil en zand in de opstaande rail komt waardoor de rolhordeur niet meer lekker heen en weer beweegt? Bij de plissé hordeur zijn die problemen voorgoed voorbij, omdat een magneet en opstaande rail niet nodig zijn!

Plissé hordeur op maat bestellen

Bekijk de handige meetinstructies en de instructievideo op onze website, om te zien hoe u de deuropening meet om de plissé hordeur te plaatsen. Als u deze instructies volgt kan het eigenlijk niet mis gaan. En twijfelt u toch ergens over? Dan staan onze adviseurs u graag te woord om vragen te beantwoorden en advies te geven over uw situatie. Zo makkelijk als het opmeten van de maten van uw plissé hordeur is, zo makkelijk is ook de montage hiervan. Zelfs met twee linkerhanden kunt u de plissé hordeuren monteren, wanneer u de stappen in handleiding of de montagevideo op onze website of volgt. Een Nederlandstalige handleiding in kleur wordt bij elke plissé hordeur meegeleverd.

Advies bij een plissé hordeur kopen

Bent u voornemens een plissé hordeur te kopen, maar weet u niet of dit voor u de juiste keuze is? Maakt gebruik van de keuzehulp op onze website! Doorloop deze hulp om te bepalen welk type hordeur het beste bij uw deuren in huis past. En komt u er toch niet helemaal niet uit? Neem gewoon even contact met ons op voor persoonlijk advies over plissé hordeuren of één van onze andere modellen horren voor deuren.

Heeft u vragen?
Bel onze specialisten,
we helpen u graag!

NL: 0118 491681
BE: 03 8084410
Alle contactmogelijkheden
De service van Horren.com
 • Snel in huis, gratis geleverd
 • Wij leveren ook 's avonds
 • 3 jaar volledige garantie
 • Horren passen niet? Omruilen kan!
 • Aflevertijdstip via SMS
 • Bekijk alle voordelen
Kim
Kim