Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13959 klanten geven ons een 9.5

Aankomende prijswijzigingen

Aankomende prijswijzigingen
Altijd een vervelend bericht: het verhogen van prijzen. We doen het natuurlijk liever niet, maar helaas ontkomen ook wij er niet aan om diverse prijzen aan te passen. Op vrijwel alle vlakken hebben we te maken met stijgingen. We kijken uiteraard per product wel kritisch of aanpassen écht nodig is.

Hogere grondstofprijzen, gestegen inkoopprijzen en niet te vergeten oplopende transportkosten: niemand wordt er vrolijk van, en u heeft het waarschijnlijk al meerdere keren in uw omgeving gehoord. Voor het eerst in lange tijd moeten ook wij de prijzen aanpassen. Zeker niet leuk, wel noodzakelijk.

Hoe gaan we om met stijgende kosten? Uiteraard zijn er mogelijkheden om prijzen niet of slechts minimaal te verhogen. Het kiezen voor andere, goedkopere, leveranciers van onze materialen bijvoorbeeld. Klinkt goed, toch? Echter als het (zoals we getest hebben) betekent dat we ook moeten inleveren op de kwaliteit (ook al zou u daar als klant in eerste instantie bij de aankoop nog niets van merken) dan valt die optie direct af.

Vanaf de start van ons bedrijf hebben we ons voorgenomen alleen met premium materialen te werken en absoluut géén concessies aan de kwaliteit te doen. We staan nog steeds pal achter die beslissing. Want de aankoop van hordeuren en raamhorren blijft een investering, ongeacht de prijs. We willen u niet achteraf teleurstellen met een hor die nét niet helemaal lekker werkt of snel kapot gaat omdat er bespaard is op (zichtbare of onzichtbare) onderdelen.

De prijswijzigingen gaan in op 7 mei 2022. Een aantal prijzen mag dan weliswaar wijzigen, dat geldt zeker niet voor onze service. We blijven u helpen met advies en ondersteuning - ook ná de koop. Heeft u vragen? Laat het ons uiteraard weten!

Populaire berichten