Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13937 klanten geven ons een 9.5

Al 5 jaar een mooie samenwerking

Al 5 jaar een mooie samenwerking
We weten het nog goed: toen Horren.com startte kozen we voor het zelf maken van een website. Er waren in het begin niet zo veel financiële middelen om dat uit te besteden. Uiteindelijk hebben we toch de stap gezet om een partner te zoeken. Die hebben we gevonden in PLint-Sites. En dat bevalt al 5 jaar heel erg goed!

Hoe geef je zoiets dierbaars als je eigen website of webshop uit handen aan een andere partij die je (nog) niet kent? We bekennen het eerlijk: het was voor ons een grote stap. Aanvankelijk hebben we het geprobeerd via buitenlandse partijen. Zij boden een uurprijs die aantrekkelijk was, iets wat als muziek in de oren klinkt als je als bedrijf nog niet al te veel te besteden hebt. En we waren ook nog eens redelijk tevreden over de resultaten.

Toch knaagde er iets. We zochten een échte sparringpartner die samen met ons een toffe website wilde bouwen die voor onze klanten fijn en eenvoudig te gebruiken is. Daarom besloten we in 2014 om een Nederlands bedrijf te gaan benaderen. Maar hoe kies je een bedrijf uit? We wilden geen kolossaal bedrijf waarbij je één van de honderden klanten bent. Maar ook een éénpitter had niet echt onze voorkeur. We kwamen uiteindelijk uit bij het bedrijf PLint-Sites uit Sittard.

Dat bleek een schot in de roos te zijn! Pim en Leonie vormen voor ons een geweldige samenwerkingspartner. De no-nonsens-aanpak, het meedenken, het aandragen van ideeën waar we zelf nooit op waren gekomen: het gaat super. Zo hoort een goede aanbieder van websites en webapplicaties in onze ogen te werken! We hebben samen al veel bereikt en er zitten nog heel veel ideeën in de pijplijn.

De eerste mailwisseling met PLint was op 21 januari 2014. Vandaag is dus een mijlpaal, we werken op de kop af 5 jaar samen met onze collega's in Sittard. Een feestmomentje dus, en dat betekent: taart! We hopen nog lang met Pim en Leonie op te trekken en mooie innoverende dingen te blijven realiseren!

Populaire berichten