Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13967 klanten geven ons een 9.5

Bedankt voor een geweldig jaar!

Bedankt voor een geweldig jaar!
De feestdagen komen er aan. Dat betekent dat het team van Horren.com even een adempauze neemt. We zijn van 21 december tot en met zondag 5 januari daarom beperkt bereikbaar. Alle klanten bedankt voor een geweldig 2019, we hebben een record aantal klanten blij mogen maken!

Nog nooit hebben we in een jaar zo veel klanten mogen helpen met bescherming tegen muggen en andere ongenode vliegende gasten in huis. Met (opnieuw) een waarderingsccijfer van maar liefst 9,5 zijn we ontzettend trots dat onze producten en dienstverlening zo goed gewaardeerd worden. We danken al onze klanten voor deze blijk van waardering, ook voor alle bedankjes. Fijn dat we een bijdrage hebben kunnen leveren aan een beter leefklimaat in huis!

Vrijdag 20 december is de laatste dag dat we dit jaar geopend zijn. U kunt daarna nog steeds bestellen en mailen, maar telefonisch zijn we tot en met 5 januari niet bereikbaar. Wel beantwoorden we mails, zij het dat dit langer kan duren dan u van ons gewend bent. Bestellingen worden na 5 januari verzonden.

We kijken uit naar 2020 waarin Horren.com alweer 15 jaar bestaat! Er staat veel leuk nieuws op stapel komend jaar, en dat zullen we via deze blog uiteraard delen.

Fijne festdagen!

Populaire berichten