Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13936 klanten geven ons een 9.5

Ons vernieuwde bedrijfspand is klaar

Ons vernieuwde bedrijfspand is klaar
We hebben voor de derde keer in vijf jaar tijd het bedrijfspand flink uitgebreid. Door de uitbreiding nemt het aantal vierkante meters bedrijfsoppervlak met maar liefst 65% toe. De extra vierkante meters zijn nodig om het groeitempo bij te kunnen houden.

De afgelopen jaren steeg de omzet van Horren.com met tientallen procenten per jaar. "We hadden in 2017 al een extra bedrijfsloods aan laten bouwen, en een jaar later kochten we het pand van de buren", zegt commercieel directeur Marco Janssen. "Hierdoor kregen we de beschikking over een productieruimte van 3000 vierkante meter. Maar ook dat bleek niet genoeg waardoor we besloten hebben om een extra productiehal te bouwen van 2000 vierkante meter."

Omdat alle producten van Horren.com maatwerk betreft, was er niet alleen behoefte aan extra magazijnruimte, maar vooral productieruimte. "We hebben de afgelopen jaren veel extra collega's in de productie erbij gekregen om aan de vraag in de markt te kunnen voldoen. Maar op een gegeven moment stond iedereen nogal op elkaars lip", erkent Janssen. "Die extra ruimte kunnen we echt goed gebruiken om het productieproces efficiënter in te richten. We hebben er toen voor gekozen om, naast extra productieruimte, de kantoorruimtes te moderniseren en te vergroten zodat we op alle vlakken weer helemaal bij de tijd zijn en voorlopig weer vooruit kunnen."

Tegelijkertijd is van de gelegenheid gebruik gemaakt om een eigen videostudio in het bedrijfspand te bouwen. "We willen onze klanten zo goed mogelijk helpen, en omdat alles online gaat zijn video's een enorme meerwaarde om advies te geven en de werking van onze producten uit te leggen. We deden al veel aan video maar kunnen alles voortaan helemaal intern produceren. We beschikken binnen het bedrijf over een aantal videoprofessionals, de studio was al in gebruik voordat ie goed en wel klaar was. Hij gaat goed van pas komen."

Populaire berichten