Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13967 klanten geven ons een 9.5

Blij met 2300+ beoordelingen

Blij met 2300+ beoordelingen
We hebben inmiddels een dikke 2300 beoordelingen ontvangen van onze klanten, met een rapportcijfer van maar liefst een 9,6. Wat zijn we daar trots op! We zijn ongelofelijk blij met zo veel zeer tevreden klanten. Horren koop je niet elke dag, dus als je een raamhor of een hordeur aanschaft, dan wil je wel dat het topkwaliteit is, en dat je niet hoeft te hannesen bij de montage ervan.

Het voordeel van horren op maat aanschaffen is dat dat u zelf niet meer met de zaag in de weer hoeft. Die mag rustig in de schuur blijven liggen. Maar ook op andere fronten moet het makkelijk zijn om een hor te installeren. De horren en hordeuren van Horren.com zijn zeer eenvoudig zelf te plaatsen. Dat komt omdat wij ze niet alleen op maat maken, maar ook volledig voorbewerken zodat u zelf zo weinig mogelijk zelf hoeft te doen. Dat wordt gewaardeerd, blijkt uit het rapportcijfer én het feit dat 100% (!!) van onze klanten ons aanbeveelt.

We hopen in 2016 weer heel veel klanten blij te maken met onze horren, zodat ze zich voortaan goed kunnen weren tegen insecten en het huis mugvrij blijft. We gaan ervoor om ook in 2016 horproducten te leveren die niet alleen de beste maar ook een zeer duurzame bescherming bieden tegen vliegend gespuis. Alle klanten die ons inmiddels hebben beoordeeld: heel veel dank dat u de moeite heeft genomen om een review achter te laten! Ook als u niet tevreden bent, want daar kunnen we een hoop van leren. Maar ons streven is natuurlijk om ook in 2016 weer een mooi rapportcijfer te ontvangen.

Alle reviews over Horren.com vindt u op de website van The Feedback Company.

Populaire berichten