De nieuwe hal staat, het afwerken kan beginnen

De nieuwe hal staat, het afwerken kan beginnen
Er is in maart hard gewerkt aan de bouw van de nieuwe productie- en magazijnhal van ons bedrijf in Middelburg. De afwerking van de hal kan nu beginnen. Over een maand moet de hal operationeel zijn.

Door de enorme groei die Horren.com momenteel doormaakt, waren we heel hard op zoek naar extra ruimte. Die extra meters gaan benut worden voor meer voorraad en meer werkplekken voor onze productiemedewerkers. Dat stelt ons in staat om efficiënter en dus sneller te werken. En hoe sneller wij horren en hordeuren op maat maken, hoe blijer onze klanten daarvan worden.

Waar eerst een groot buitenterrein te zien was, staat nu een groot L-vormig bedrijfspand dat aansluit op de huidige twee hallen. De verdiepingsvloer is al gelegd, de wanden zijn opgetrokken en de dakplaten zijn aangebracht. De eerstvolgende stap is het storten van de vloer. Daarna kunnen de deuren geplaatst worden, en wordt gestart met de afwerking.

We kunnen niet wachten tot we straks de beschikking hebben over 800 extra vierkante meter vloeroppervlak, maar intussen draaien we uiteraard gewoon door. Het is de bedoeling dat onze klanten klanten niets merken van de extra werkzaamheden, en gelukkig is dat ook niet het geval. De levertijden zijn ook in deze periode lekker kort.

On the move!

Populaire berichten