Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen!
Vanwege de aankomende feestdagen zijn wij van 19 december tot en met 3 januari gesloten. Houdt u er rekening mee dat, afhankelijk van de levertijd, bestellingen die voor 19 december worden geplaatst vanwege de sluiting van de productie mogelijk na 3 januari worden geleverd. De levertijd die bij een te plaatsen bestelling wordt vermeld houdt hier al rekening mee.

Het is een in meerdere opzichten bijzonder jaar geweest. De wereldwijde situatie heeft bij velen onzekerheid gebracht, en er zullen weinig mensen zijn die 2020 als een mooi jaar bestempelen. In zakelijk opzicht heeft Horren.com een stormachtig jaar gekend, met veel nieuwe klanten en flinke omzetgroei. Toch geeft het een dubbel gevoel, zeker als je beseft dat er veel collega-ondernemers zijn die het ontzettend zwaar hebben en misschien niet eens weten hoe de toekomst van hun bedrijf er uit ziet.

We hopen met z'n allen dat 2021 een beter jaar gaat worden, met minder onzekerheid en meer perspectief. Zelf kijken we uit naar komend jaar, met een flinke uitbreiding van ons bedrijfspand, meer medewerkers en een aantal leuke nieuwe vernieuwingen en innovaties in het vooruitzicht. Uiteraard zullen we hier updates over delen als het zo ver is.

We wensen iedereen fijne feestdagen, wellicht wat knusser en compacter dan gewoonlijk, en een voorspoedig en vooral gezond 2021 toe!

Deel dit artikel via

Populaire berichten