Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13970 klanten geven ons een 9.5

Gaat u lekker op vakantie? Wij niet. :-)

Gaat u lekker op vakantie? Wij niet. :-)
Het lijkt gezien het weer alsof de zomer al maanden aan de gang is, maar eigenlijk begint het nu pas. De zomervakantie komt in zicht, en de vraag die wij in deze periode veel krijgen is: hebben jullie een zomerstop? Nee, voor ons geen zomerstop. Wij werken keihard door zodat u ook tijdens de vakantie kunt genieten van een mugvrij huis!

In onze vier productiehallen is het ook (of eigenlijk: vooral) tijdens de zomerperiode een drukte van belang. Het lijkt zo simpel: u bestelt horren op maat, en na een korte levertijd ontvangt u de horren keurig binnen via een koerier. Achter de schermen is het echter een drukte van belang. Onze productiemedewerkers werken echt keihard om alle producten te zagen, assembleren, van gaas te voorzien, te controleren, in te pakken, en te verzenden. Bij de klantenservice worden er intussen overuren gedraaid om alle vragen snel te beantwoorden en klanten te helpen.

Juist nu het (op het moment van schrijven) zo'n prachtig weer is, parelt er menig zweetdruppeltje over het voorhoofd van onze helden. Want weer of geen weer: we willen de klanten die ons het vertrouwen schenken op tijd voorzien van de bestelde horren. Dat geldt ook voor de komende maanden. Dus als u in uw huiskamer op de bank nipt aan een verfissend drankje, genietend van een verkoelende bries die u via de plissé hordeur binnen komt, denkt u dan even aan onze medewerkers.

En als u op vakantie gaat: fijne vakantie, en zorg dat u ook dan geen last krijgt van vervelende muggen!

Populaire berichten