Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13967 klanten geven ons een 9.5

Het dak gaat eraf bij Horren.com

Het dak gaat eraf bij Horren.com
Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen, en nu al gaat het dak eraf bij Horren.com. Letterlijk welteverstaan: het dak van de oudste bedrijfshal van onze 'plaza' bevat asbest en moet dus vervangen gaan worden. Maandag beginnen de werkzaamheden.

We wisten bij de koop begin 2014 al dat het dak van 'bedrijfshal 1' op termijn vernieuwd moest gaan worden. In het dak zit asbest verwerkt, en dat is dus reden om het door een gespecialiseerd bedrijf te laten verwijderen. De overheid heeft besloten dat asbestdaken in 2024 vervangen moeten zijn door moderne materialen.

Omdat we ook een nieuwe hal gaan bijbouwen leek dit ons het juiste moment om direct ook het dak van de oudste bedrijfshal, ruim 1000 vierkante meter, te vernieuwen. Het dak is in z'n huidige vorm helemaal dicht. Bij het plaatsen van het nieuwe dak worden er lichtstraten geplaatst zodat de hal een stuk lichter wordt. Dus dat is mooi meegenomen!

Maandag beginnen de werkzaamheden en wordt het bedrijf tot 'asbestgebied' verklaard. Het personeel mag dan ook een paar dagen niet naar binnen. Dit heeft overigens geen gevolgen voor de leveringen naar onze klanten. We hebben vanzelfsprekend maatregelen genomen zodat er geen vertraging ontstaat in de levertijden.

Populaire berichten