Het jaar waarin Horren.com tien jaar bestaat

Het jaar waarin Horren.com tien jaar bestaat
Het jaar 2015 is begonnen, en dat betekent voor Horren.com een jubileum. We bestaan namelijk nu tien jaar! Nou ja, niet helemaal waar: in 2005 begonnen we onder een andere naam (Javé Horren) en pas twee jaar later is de naam gewijzigd naar Horren.com. Maar toch, we hebben een paar mooie taarten aan laten rukken door de bakker. Wel pech voor de medewerkers die het jaar begonnen zijn met het voornemen om gezonder te gaan eten... :-)

Tien jaar. Het is erg snel gegaan en tegelijkertijd nog maar zo kort geleden dat oprichter Erik Janssen het bedrijf Javé Horren begon, geholpen door zijn vader Jan om horren op maat te gaan maken voor particuliere en zakelijke klanten. Het bedrijf groeide in die tien jaar uit tot de grootste online en trendsettende horrenwinkel van de Benelux. En wat nog veel belangrijker is: met zeer tevreden klanten die een rapportcijfer geven van een 9,5 via de onafhankelijke beoordelingssite The Feedback Company. Een cijfer waar je mee thuis kunt komen! We danken alle klanten die de afgelopen tien jaar ons hun vertrouwen hebben gegeven.

Uiteraard is Horren.com in alle opzichten gegroeid en heeft het een (veel) groter team gekregen. Maar de uitgangspunten zijn na tien jaar nog steeds hetzelfde: prachtige luxe horren op maat maken en klanten de allerbeste service bieden die mogelijk is. Dat dat ook nog voor de laagste prijs van Nederland gebeurt, is eigenlijk slechts een mooie bijkomstigheid. Natuurlijk is prijs belangrijk, maar jarenlang lekker genieten van horren die, ook als ze wat ouder worden, uitstekend blijven werken is uiteindelijk nog veel belangrijker.

We wensen alle lezers van deze blog een gezond en gelukkig 2015 toe. Horren.com hoopt aan dat geluk een heel klein steentje bij te dragen door te zorgen voor een fris huis zonder kans op naar binnen vliegende en kruipende beestjes!

Populaire berichten