Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13970 klanten geven ons een 9.5

Heeft u horren? Mooi, het steekseizoen begint!

Heeft u horren? Mooi, het steekseizoen begint!
"Horren? Neuh, dat heeft nu geen nut meer dit seizoen want de zomer is bijna voorbij." We horen het nogal eens in deze tijd van het jaar. Niets is echter minder waar. Muggen worden juist actiever in deze periode, dus een paar goede inzethorren, rolhorren, hordeuren en/of andere horren komen nu uitermate goed van pas.

Het hangt er natuurlijk vanaf hoe het weer zich de komende tijd ontwikkelt, maar vooral bij een combinatie van relatieve warmte en vochtigheid kunnen (vrouwtjes)muggen zeer actief worden op zoek naar bloed. Wist u overigens dat muggen eigenlijk niet steken maar bijten? De muggenwijfjes zuigen bloed met de monddelen, ze hebben dus geen angel. Maar goed, of muggen nu steken of bijten, u wilt graag voorkomen dat deze activiteiten in uw huis plaats vinden.

Nog een tip: heeft u alleen horren op de slaapkamer, en niet op andere plaatsen in uw huis? Zorg dan dat de slaapkamerdeur zo veel mogelijk dicht blijft. Anders kunnen de muggen via die weg alsnog uw nachtrust komen verstoren...

Populaire berichten