Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13965 klanten geven ons een 9.5

Horren bestellen

Horren bestellen
Horren zijn er in vele soorten en maten. In plaats van zelf met een ijzerzaag aan de slag te moeten, kunt u bij Horren.com horren bestellen die geheel op maat worden geleverd. Maar welke hor is voor uw situatie geschikt en hoe zorgt u ervoor dat u de juiste hor bestelt - en in de juiste maat? Daar helpt Horren.com u graag bij.

Horren bestellen hoeft helemaal niet lastig te zijn. Allereerst is er onze keuzehulp (bovenaan op iedere pagina van deze website te vinden). Door de stappen door te lopen van deze keuzehulp weet u direct welke horren voor uw situatie geschikt zijn. Vervolgens klikt u op de productlink in de keuzehulp en komt u direct op de betreffende productpagina uit.

Horren bestellen - op maat

Op de productpagina kunt u de betreffende hor bestellen. Niet alleen selecteert u de gewenste maten en specificaties (zie de informatie-icoontjes voor meer informatie), maar geeft u ook de maat van uw raam- of deuropening door. In de maatinstructies wordt via tekst en een duidelijk tekeningetje uitgelegd welke maat u meet. Desgewenst kunt u ook het meetfilmpje bekijken waarin de meetinstructies kort en helder uit de doeken worden gedaan. Belangrijk is dat u geen speling hanteert, wij zorgen voor de juiste speling om de bestelde hor passend te maken.

Mocht u toch niet zeker zijn van hoe u moet meten, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag op weg om op maat gemaakte horren te bestellen!

Populaire berichten