Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13967 klanten geven ons een 9.5

Horren.com is verhuisd

Horren.com is verhuisd
Horren.com is verhuisd! Na vijf jaar gevestigd te zijn geweest in het plaatsje Rilland zijn we voor de derde maal sinds de start in 2005 uit ons jasje gegroeid. We hebben een nieuwe locatie gevonden in Middelburg waar we beschikken over een ruimte van 2600 vierkante meter.

De nieuwe locatie beschikt over twee grote aan elkaar gebouwde productieruimtes van in totaal zo'n 1600 vierkante meter. Wie de raamhorren en hordeuren zelf wil komen bekijken kan terecht in onze nieuwe grote showroom.

Horren.com begon in 2005 in een kleine bedrijfsruimte in Vlissingen. Na een jaar was al een nieuwe locatie nodig, en die werd gevonden in Middelburg. Twee jaar daarna werd ook die ruimte te klein en vestigde het bedrijf zich in Rilland. Daar groeide Horren.com verder uit tot de grootste online horrenleverancier van Nederland en België. Nu ook dat bedrijfspand te klein is geworden keren we terug naar Middelburg waar op het industrieterrein Arnestein een nieuw pand is betrokken.

We blijven ons, ook in Middelburg, richten op het leveren van de beste raamhorren en hordeuren op maat, voor zowel consumenten als bedrijven in heel Nederland en België. En dat tegen de allerbeste prijzen! Bent u in de buurt? Kom gerust bij ons langs, de koffie staat klaar!

Populaire berichten