Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13965 klanten geven ons een 9.5

Horren in de winter, laten zitten of niet?

Horren in de winter, laten zitten of niet?
Heeft u horren geplaatst en twijfelt u of u ze kunt laten zitten in de winter? Het antwoord is afhankelijk van het type hor en het materiaal. De raamhorren en hordeuren van Horren.com zijn echter allemaal geschikt voor winterse omstandigheden.

Of u uw horren in de winter kunt laten zitten hangt af van de gebruikte materialen. Over het algemeen is aluminium beter bestand tegen winterse kou en neerslag dan plastic. Horren.com gebruikt voor de maatwerk inzethorren, plissé hordeuren, rolhorren, scharnierende hordeuren, en scharnierende raamhorren uitsluitend aluminium profielen.

Ook is de kwaliteit van het horgaas bepalend. Er zijn verschillende kwaliteiten gaas en niet iedere kwaliteit is even weerbestendig. Het is helaas moeilijk om zelf te beoordelen of uw horgaas van voldoende kwaliteit is. Als u twijfelt, dan zou u uw hor beter in de winter niet gebruiken. Heeft u de hor bij Horren.com aangeschaft? Dan is het gaas gegarandeerd weerbestendig.

Heeft u een plissé hordeur die u aan de buitenzijde van uw buitendeur heeft geplaatst? Dan adviseren we om de gaascassette te verwijderen en op te bergen. Hoewel ook het systeem en horgaas van de originele plissé hordeuren met Japans patent volledig weerbestendig is, zorgt verwijdering in de winter mogelijk voor een (nog) langere levensduur van de hordeur. De gaascassette kunt u zeer eenvoudig verwijderen door deze van de bevestigingsclips los te trekken.

Toch nog vragen? Laat het ons even weten, we adviseren u graag!

Populaire berichten