Horren op maat bestellen, gaat het passen?

Horren op maat bestellen, gaat het passen?
Horren op maat online bestellen. Gaat dat wel passen met maten die op de millimeter nauwkeurig moeten worden opgegeven? Wat als ik net niet goed meet? We snappen de vragen. Gelukkig leveren wij horren van Grandeur. Horren van Grandeur passen zelfs bij kleine meetafwijkingen!

U kent het wel: er moet met een rolmaat een raam- of deuropening gemeten worden om een raamhor of hordeur te kunnen plaatsen. Soms erg lastig om de exacte maat op de millimeter te meten. De rolmaat kan niet altijd helemaal tot in hoek komen, gaat een beetje krullen, kortom: de maat die u meet kan wel eens een beetje afwijken.

Hoewel horren en hordeuren tot op de millimeter nauwkeurig op maat worden gemaakt hebben horren van Grandeur de unieke eigenschap om zich aan te passen als er kleine maatafwijkingen zijn. Door middel van slimme techniekjes (zoals verschuifbare eindkapjes en verstelbare klemmetjes) zijn afwijkingen van 1-2 mm vrijwel nooit een probleem.

Natuurlijk is het altijd raadzaam om nauwkeurig te meten, maar de horren van Grandeur zijn vaak nét iets 'slimmer' dan andere merken en helpen mee om mooi in uw raamopening of deuropening te passen!

Populaire berichten