Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13967 klanten geven ons een 9.5

Welkom klanten van KKS Insectenwering!

Welkom klanten van KKS Insectenwering!
KKS Insectenwering in Vlissingen, een aardige collega bij ons in de buurt, heeft de bedrijfsactiviteiten gestaakt. Onze zakelijke afdeling Horren.com zet de dienstverlening graag voort aan alle voormalige zakelijke KKS-klanten.

De eigenaar van KKS heeft ons onlangs laten weten dat hij na tientallen jaren zijn bedrijf zou gaan stopzetten per 1 oktober 2017. We waren natuurlijk een klein beetje elkaars concurrent, echter was KKS meer regionaal geörienteerd terwijl Horren.com Zakelijk zich op de hele Nederlands-Vlaamse markt richt. We waren vooral collega's die elkaar uit de brand hielpen als het nodig was. Waren we bijna door een bepaald horonderdeel heen, dan reden we even van Middelburg naar Vlissingen om een doosje onderdelen op te halen bij onze collega. En vice versa. Een prima samenwerking.

Sinds KKS bekend heeft gemaakt dat het bedrijf gestaakt wordt, krijgen we veel vragen van zakelijke klanten van KKS. Uiteraard zijn we heel graag bereid om alle KKS-klanten te blijven voorzien van maatwerk horproducten zoals de inzethorren, rolhorren en plissé hordeuren. Uiteraard met dezelfde kwaliteit en service die u gewend was bij KKS Insectenwering, en supersnel geleverd. Net als KKS hebben wij de productie van horren geheel zelf in de hand, met een eigen productielocatie die inmiddels meer dan 3000 vierkante meter telt. Hierdoor garanderen we dezelfde topkwaliteit en flexibiliteit die u van KKS gewend was. 

Aanmelden voor een gratis en vrijblijvend account is mogelijk via www.horren.com/zakelijk maar mailen of bellen is uiteraard ook prima. We zijn u graag van dienst!

Populaire berichten