Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13967 klanten geven ons een 9.5

Het laatste stukje van de uitbreiding in zicht

Het laatste stukje van de uitbreiding in zicht
De bouwers van Hoondert Staalbouw, de klussers van Hill Design en onze eigen medewerkers zijn in de winter keihard bezig geweest om de uitbreiding van onze productielocatie vorm te geven. Het laatste stukje is nu aangebroken: de verbinding van de aangekochte vierde hal met de andere hallen. Nog een paar weken en dan kunnen we de extra 1000 vierkante meter in gebruik nemen.

Het is in één jaar tijd hard gegaan. Vorig jaar was er al een extra hal met verdiepingsvloer nodig om de groei van Horren.com bij te houden. In mei 2017 kon die derde hal in gebruik worden genomen. Het werd echter al snel duidelijk dat meer ruimte nodig was om de expansie aan te kunnen. Vandaar dat besloten werd om het te koop staande bedrijfspand van de buurman aan te kopen. Eind augustus werd overeenstemming bereikt met de eigenaar van het pand, en vanaf dat moment kon de verbouwing beginnen.

Er is intussen flink geklust in de nieuwe hal. Er kwamen nieuwe lichtstraten, de buitenkant van het gebouw is opnieuw geschilderd, de kantoren zijn opgeknapt, er is een nieuwe keuken geplaatst en er is bovenal héél veel gesloopt. Eén van de belangrijkste punten in het uitbreidingsplan wordt nu voltooid: de nieuwe vierde hal wordt aan de bestaande hallen vastgebouwd. Hierdoor ontstaat een productielocatie van ruim 3000 vierkante meter.

Nog heel even en dan kunnen we - tot onze grote vreugde uiteraard - de nieuwe hal gaan gebruiken, zodat we de productie en logistiek nog efficiënter kunnen plannen. We hebben nu al zin in het voorjaar! :-)

Populaire berichten