De lente is goed van start gegaan

De lente is goed van start gegaan
Wat een prachtige start van de lente is het geworden! Nu al gaan ramen en deuren open, en wij merken het ook direct. Klanten willen graag snel ervoor zorgen dat vliegende (en kruipende) beestjes blijven daar waar ze horen, namelijk buitenshuis. Door het mooie weer van de afgelopen tijd zijn die beestjes er al veel eerder dan vorig jaar.

Een extreem zachte winter en bijna ongekende temperaturen in maart zijn het recept voor veel, heel veel insecten die ook nog eens veel eerder rondzoemen dan normaal. Daarom hanteren we zeer snelle levertijden en zetten we alles in het werk om onze klanten in de kortst mogelijke tijd te voorzien van hordeuren en raamhorren. Onze productie draait inmiddels op volle toeren.

Wat een verschil met vorig jaar, toen de lente ook extreem was maar dan extreem koud! In april kwam de temperatuur vaak niet hoger dan een paar graden boven nul, en zelfs in mei was er nog nachtvorst. Hopelijk zet het prachtige weer dat we nu hebben door en kunnen we blijven genieten van zomerse temperaturen. En wat betreft de beestjes: laat dat maar aan onze mooie insectenwering over! ;-)

Populaire berichten