Levertijden blijven ongewijzigd

Levertijden blijven ongewijzigd
Vanwege de maatregelen van de overheid die van kracht zijn vanwege het coronavirus houden we vinger aan de pols, en doen we er alles aan om de gezondheid van onze medewerkers en klanten te waarborgen. De maatregelen hebben geen invloed op de levertijden die op onze website staan vermeld. Er zijn geen vertragingen. We blijven ook gewoon geopend. De showroom is wel gesloten.

De chauffeurs van de koeriersdiensten zijn gevraagd zoveel mogelijk de regel van 1,5 meter afstand houden te respecteren. Daarnaast is de chauffeurs geadviseerd geen handen meer te schudden en alle overige richtlijnen van het RIVM te volgen. Wij vragen hiervoor uw medewerking en begrip. 

Indien u bestelt met als betaaloptie 'betalen bij aflevering', dan verzoeken wij u alleen met PIN en het liefst via contactloos betalen het openstaande bedrag te voldoen. Maar u kunt vanzelfsprkend ook voor een andere betaalmethode voor uw bestelling kiezen, zoals iDeal, Bancontact of creditcard. De chauffeurs hebben uiteraard de instructie gekregen niet naar het werk te komen als zij ziekteklachten (neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts) hebben.

Ook onze afhaalbalie blijft geopend, waarbij de 1,5 meter afstand uiteraard gewaarborgd blijft in het belang van u en onze medewerkers.

Mocht u vragen hebben, dan zijn we per e-mail en telefoon gewoon bereikbaar. We zijn u dan graag van dienst!

Deel dit artikel via

Populaire berichten