Nieuwbouw in de laatste fase

Nieuwbouw in de laatste fase
De nieuwbouw staat, en is inmiddels wind- en waterdicht gemaakt. Tijd om de binnenkant aan te pakken en af te werken (naast uiteraard de afwerking van de gevel). Nog even en dan kunnen we de 1500 vierkante meter extra ruimte inwijden!

Aangezien de bouwkranen, bulldozers en ander zwaar bouwgeschut toch al flink in de weer moesten de afgelopen maanden, hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook het kantoordeel te vernieuwen. Het gebouw waar de klantenservice gevestigd is stamt uit de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw, dus een opfrisser kan zeker geen kwaad. In het nieuwe ontwerp wordt het dik twee keer zo groot, het plafond wordt verhoogd, er wordt een nieuwe entree gebouwd, en op de eerste verdieping komt er een grote kamer van 60 vierkante ruimte bij voor vergaderingen en bijeenkomsten. Bovenal krijgen we straks een mooie, moderne en plezierige werkomgeving die weer helemaal bij de tijd is!

Op de foto zie je de voortgang van de nieuwbouw. De bestaande bedrijfshal rechts op de foto gaat straks uit het zicht verdwijnen achter een mooie nieuwe voorgevel. Voor ons medewerkersteam is het af en toe oordoppen in en zorgen dat je niet te veel stof hapt, maar we weten allemaal wat we er straks voor terugkrijgen.

De verkoop van ht maatwerk gaat uiteraard gewoon door, ook in deze periode. We hebben maatregelen genomen om het productieproces draaiend te houden, en ook de klantenservice is gewoon bereikbaar (vanwege de Corona-maatregelen wel voor het grootste deel vanuit huis). Dus mail of bel gerust, we helpen graag!

Deel dit artikel via

Populaire berichten