Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
14039 klanten geven ons een 9.5

Al tien jaar gecertificeerd door Thuidwinkel.org

Al tien jaar gecertificeerd door Thuidwinkel.org
Vandaag kregen we een berichtje met felicitaties van Thuiswinkel.org. We blijken al weer tien jaar verbonden te zijn met deze organisatie. De tijd gaat snel, we hadden het zelf niet eens in de gaten. :-) Maar het is waar, al bij de start van Horren.com hebben we ons aangemeld bij het keurmerk.

We begonnen in 2007 als 'aspirant-lid' van Thuiswinkel.org. Twee jaar later werd het aspirant-lidmaatschap omgezet in een 'echt' lidmaatschap van de thuiswinkelorganisatie. De reden om ons aan te sluiten was, zeker in de begintijd, een duidelijke keuze om onze klanten te laten zien dat op onze website veilig gewinkeld kan worden.

Er zijn tegenwoordig heel veel 'keurmerken'. De één heeft een nog goedkoper lidmaatschap dan de ander. We zijn Thuiswinkel.org echter altijd trouw gebleven. De certificering van deze organisatie is de laatste jaren steeds strenger geworden, en terecht. Met op de loer liggende veiligheidsrisico's moet je als klant er vanuit kunnen gaan dat de webwinkel veilig is.

Ook voor onszelf is de certificering een goede zaak. Het grondige technische en juridische onderzoek houdt onszelf ook scherp, en zo weten we zeker dat de zaken op orde zijn. We kunnen dit natuurlijk zelf testen, maar een andere partij die af en toe over de schouder meekijkt kan echt geen kwaad.

We bedanken Thuiswinkel.org voor de samenwerking in de afgelopen tien (eigenlijk twaalf) jaar. Op naar de volgende mijlpaal!

Populaire berichten