Uitbreiding met 1500 vierkante meter

Uitbreiding met 1500 vierkante meter
We gaan uitbreiden! Alweer, inderdaad. :-) Tussen de twee huidige productiehallen wordt een nieuwe productie- en voorraadhal gebouwd met een bruto vloeroppervlak van in totaal 1500 vierkante meter, verdeeld over twee lagen. Met meer productieruimte wordt het mogelijk om onze klanten nog beter te helpen met op maat geproduceerde horren.

Hoondert Staalbouw is begin deze maand van start gegaan met het voorbereidende werk, zoals het heiwerk en de fundering. Die fase is nu achter de rug, en het eerstvolgende werk wordt de opbouw van de staalconstructie. Als de nieuwe hal staat, dan beschikken we over een bedrijfspand van 5000 vierkante meter. De uitbreiding is nodig om de groei van de afgelopen jaren bij te houden. Er zijn meer werkplekken nodig en meer ruimte om voorraden op te kunnen slaan. Ook het kantoor wordt ruim twee keer zo groot.

Sinds we ons eind 2013 vestigden in het bedrijfspand aan de Arnesteinweg 27 in Middelburg zijn er al diverse aanpassingen geweest. In 2017 werd de eerste extra hal aan het pand vastgebouwd. Een jaar later kon het bedrijfspand van de buren overgenomen worden, inclusief een groot buitenterrein. Dat terrein wordt nu gebruikt voor de huidige uitbreiding.

Als alles goed verloopt staat de nieuwe hal er nog voor de kerstdagen van dit jaar. De afwerking vindt in januari en februari plaats. We kijken er met z'n allen naar uit om over een half jaar gebruik te kunnen gaan maken van de extra ruimte!

Deel dit artikel via

Populaire berichten