Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13965 klanten geven ons een 9.5

De website voor en achter de schermen vernieuwd

De website voor en achter de schermen vernieuwd
Zonder overdrijving is vandaag de grootste stap gezet in de geschiedenis van onze website. De nieuwe versie staat online! Het nieuwe Horren.com is tot stand gekomen door het harde werken van diverse mensen binnen en buiten ons bedrijf. We zijn ongelofelijk trots op het resultaat, al zal er hier en daar nog wel wat 'getweakt' moeten worden.

Het heeft in totaal drie jaar geduurd om de hele digitale omgeving van Horren.com te upgraden naar een nieuw systeem. Dat is niet alleen de website, maar ook de achterliggende software en ons eigen productiesysteem. Om dat goed op elkaar aan te sluiten zijn knappe koppen nodig. Die hebben we gevonden bij PLint-sites in Sittard. Pim en Leonie hebben een zeer solide fundering gebouwd voor het hart van ons bedrijf. Pim en Leonie, bedankt voor de goede samenwerking in de aanloop naar de livegang!

Dat het er zo gelikt uitziet (dat vinden wij althans, en hopelijk vinden onze bezoekers dat ook) hebben we te danken aan ontwerper Marius Regterschot van Capaz. Hij gaf Horren.com de uitstraling die goed bij ons past en waarmee we onze bezoekers een goede (web)winkelervaring kunnen bieden. Fantastische job Marius.

Met de overgang naar de nieuwe website zijn we er echter nog niet. Het is pas het begin om de website steeds weer een beetje beter te maken, nieuwe functies toe te voegen voor onze klanten en het winkelen bij Horren.com leuker en leuker te maken. De fundering staat!

Met een nieuwe website online zetten is het onvermijdbaar dat er foutjes aan het licht komen, hoe hard we ook hopen dat dat óns niet zal overkomen. ;-) We zitten er bovenop: wanneer we foutjes ontdekken dan pakken we die uiteraard direct aan. Mocht u zelf een foutje tegenkomen, dan bieden we daar bij voorbaat onze excuses voor aan en hopen we op uw begrip. Mocht u een dergelijk foutje aan ons willen melden, dan zouden we dat heel fijn vinden.

Het team van Horren.com wenst u veel winkelplezier op de nieuwe website!

Populaire berichten