Goed met je handen? Kom bij ons werken!

Goed met je handen? Kom bij ons werken!
We gaan 2020 goed beginnen. We gaan namelijk ons team verder uitbreiden, en daarom zijn we op zoek naar nieuwe collega's die ons gaan helpen in de productie-afdeling. Interesse? Lees dan vooral verder!

Horren.com groeit nog steeds hard, en om ervoor te zorgen dat alle horren zo snel en goed mogelijk bij onze klanten worden geleverd zoeken we gemotiveerde collega's die ons productieteam komen versterken. Het betreft fulltime functies en de werkzaamheden bestaan uit het assembleren van diverse soorten horproducten. Daarom zoeken we mensen die goed zijn met hun handen, en diezelfde handen uit de mouwen willen steken om perfecte producten af te leveren.

Wat we verwachten van jou is een tomeloze inzet, zelfstandigheid, enthousiasme, en (niet onbelangrijk) geen grote vakantieplannen tussen mei en augustus omdat dit de drukste periode in het jaar is. We bieden een baan aan die in eerste instantie duurt tot eind augustus, maar indien het van beide kanten bevalt dan zit contractverlenging er zeker in! We werken volgens de CAO Metaal & Techniek, we hebben goede secundaire arbeidsvoorwaarden, en er is een uitstekende werksfeer waar we gewoon jij en jou tegen elkaar zeggen. De werklocatie is Middelburg.

Interesse om ons team te komen versterken? Mooi! Ga naar onze vacaturepagina en stuur ons je motivatie en CV. Dan laten we zeker van ons horen.

Populaire berichten