Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13970 klanten geven ons een 9.5

Werkzaamheden bouw nieuwe hal gaan goed

Werkzaamheden bouw nieuwe hal gaan goed
Het bouwbedrijf is vorige maand begonnen met de werkzaamheden van de nieuwe productie- en magazijnhal. Tientallen heipalen zitten nu in de grond en er wordt hard gewerkt aan de fundering. Binnen enkele weken wordt begonnen aan de bouw van de hal zelf. Spannend! Als het goed is, dan beschikken we binnen twee maanden over 800 extra vierkante meters, om onze klanten nog efficiënter te helpen!

Het is eigenlijk best snel gegaan allemaal. In september werd de knoop doorgehakt om te gaan uitbreiden. Dat was nog een aardig ingewikkelde knoop, want het is niet niks om zo'n project letterlijk uit de grond te stampen. Zowel organisatorisch als financieel is het een flinke klus. De gemeente en de bouwers zijn gelukkig voortvarend geweest zodat we er binnenkort veel ruimte bij hebben. En dan begint een nieuwe uitdaging, want dan moeten alle productiehallen opnieuw ingedeeld worden. Dat wordt dus aanpoten om alle productietafels, machines en voorraad op de juiste plaats te krijgen. En dat terwijl de productie van de raamhorren en hordeuren gewoon door gaat.

Maar we hebben er ongelofelijk veel zin in met z'n allen, want meer ruimte betekent dat we zaken nog efficiënter kunnen gaan organiseren. Dat is voor onszelf prettig, maar vooral voor onze klanten die daar zeker wat van gaan merken.

(Op de foto: zo zag het er een paar weken geleden nog uit na de grondverzetwerkzaamheden. De foto toont de zijkant waar een deel van de nieuwe hal komt, het andere deel verrijst achter het bestaande bedrijfspand.)

Populaire berichten