Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13936 klanten geven ons een 9.5

Vandaag online: het nieuwe Horren.com Zakelijk

Vandaag online: het nieuwe Horren.com Zakelijk
Het nieuwe Horren.com Zakelijk is vandaag online. Hoewel de oplevering van de nieuwe website iets langer op zich liet wachten dan gedacht, vinden we het gaaf om de lancering te kunnen aankondigen. Onze zakelijke klanten hebben vanaf nu hetzelfde gemak bij het bestellen als onze particuliere klanten.

De particuliere website van Horren.com ging in februari van dit jaar live. De bedoeling was dat enkele maanden later Horren.com Zakelijk zou volgen. Omdat het al vroeg in het jaar drukker was dan verwacht met bestellingen, moest de zakelijke site helaas nog even wachten. Maar aan het wachten is nu een einde gekomen.

Wat verandert er precies? Eigenlijk alles. De website is, net als de consumentenversie, compleet nieuw gebouwd zodat we een handige en gebruiksvriendelijke website kunnen aanbieden. Als verkoper van horren wil je zo weinig mogelijk gedoe als het gaat om het bestelproces. Vanuit precies die gedachte is de nieuwe website opgezet.

Horren.com Zakelijk is bedoeld voor wederverkopers van horren. Consumenten en zakelijke klanten die zelf geen horren verkopen verwijzen we graag naar onze consumentensite www.horren.com. De zakelijke site is te vinden op www.horren.com/zakelijk.

De komende tijd gaan we op jacht naar bugs en wordt de website verder uitgebreid met extra mogelijkheden en handigheidjes. Komt u nog foutjes tegen in de website? We horen het heel graag zodat we de website verder kunnen verbeteren.

Populaire berichten