Kies de beste hordeur

Op zoek naar een geschikte hordeur? Wij bieden de beste hordeur op maat voor de beste prijs. Of het nu gaat om de zeer gewilde plissé hordeuren (zowel voor enkele als dubbele deuren geschikt), de diervriendelijke horlamellen waar huisdieren zelf doorheen kunnen lopen of de oerdegelijke scharnierende hordeuren. En komt u er niet uit? Dan helpen we u graag via onze eenvoudige Keuzehulp.

info icoon Moeite met de juiste hordeur kiezen?

Plissé hordeuren

Plissé hordeur SE-100

Op maat en kant-en-klaar
 • De echte Grandeur plissé hordeur
 • Tot wel 190 cm breed
 • Binnen 8 werkdagen in huis

Dubbele plissé hordeur SE-200

Op maat en kant-en-klaar
 • De echte Grandeur plissé hordeur
 • Tot wel 380 cm breed
 • Binnen 8 werkdagen in huis

Scharnierende hordeuren

Scharnierende hordeur CA-100

Op maat en kant-en-klaar
 • Robuuste hordeur
 • Prachtig design
 • Binnen 25 werkdagen in huis
vanaf 339.-

Horlamellen

Horlamellen MA-100

Op maat en kant-en-klaar
 • Professionele extra zware kwaliteit
 • Vrijwel onverwoestbaar
 • Binnen 20 werkdagen in huis
vanaf 299.-

De beste hordeur voor uw deuren

Een hordeur kopen betekent een keuze maken uit verschillende soorten hordeuren. Kiest u bijvoorbeeld voor een plissé hordeur, een scharnierende hordeur of horlamellen? Horren.com biedt u hordeuren op maat aan, perfect aansluitend op het formaat van uw deuren. De voordelen van een hordeur zijn talrijk. U kunt uw woning, thuiswerkplek of kantoor ventileren, zonder last te krijgen van vliegen, muggen en andere vliegende insecten. De hoge kwaliteit van onze hordeuren maakt dat deze met het grootste gemak geopend en gesloten kunnen worden. De vraag is natuurlijk welk type hordeur het meest geschikt is voor uw deuren.

Verschillende soorten hordeuren

Er zijn verschillende factoren om rekening mee te houden, wanneer u hordeuren bestelt voor uw woning. De razend populaire plissé hordeur is meestal de beste keuze en in vrijwel alle situaties toepasbaar. Niet opvallend zichtbaar als de hordeur niet in gebruik is, en ook door kinderen eenvoudig te bedienen. Bij dubbele openslaande deuren ligt een dubbele plissé hordeur het meest voor de hand, zodat beide deuren geopend kunnen worden. Heeft u bijvoorbeeld huisdieren? Dan kunnen horlamellen interessant zijn. Huisdieren kunnen zelf door de horlamellen lopen, waardoor u de deur niet voortdurend open en dicht hoeft te doen voor uw viervoeter. Een scharnierende hordeur kan aantrekkelijk zijn als u bijvoorbeeld op zoek bent naar extra sterk huisdierengaas dat bestand is tegen honden- en kattennagels. Als iemand in huis last heeft van hooikoorts dan kan een scharnierende hordeur eveneens uitkomst bieden. In tegenstelling tot een plissé hordeur en horlamellen kan een scharnierende hordeur namelijk uitgevoerd worden met pollenwerend gaas.

Voordelen van hordeuren van Horren.com

De keuze voor een deurhor van Horren.com is een keuze voor premium kwaliteit van het topmerk Grandeur. Grandeur maakt gebruik van de allerbeste materialen en doet hierbij geen concessies. De kans op het scheuren van het gaas in de deurhorren is minimaal bij een normaal gebruik. Niet voor niets bieden we u drie jaar garantie aan op onze deurhorren (inclusief het gaas!). Daarbij zijn de hordeuren weerbestendig, en kunnen het hele jaar door worden gebruikt. Begint de hordeur vuil te worden? In dat geval neemt deze eenvoudig af met een schone, vochtige doek of zachte borstel. De hordeur lijkt vervolgens weer als nieuw!

Hordeuren op maat bestellen

Horren.com biedt u deurhorren op maat aan. Bekijk de handige meetinstructies op onze website, om zelf te bepalen welk formaat de deurhor in uw woning moet hebben. Ook de video met meetinstructies is het bekijken waard. Hierin wordt stap voor stap getoond wat u meet zodat het eigenlijk niet fout kan gaan. Heeft u de plissé deurhor toch per ongeluk in een verkeerde maat bij ons besteld? Geen probleem, Horren.com biedt een omruilservice aan op plissé hordeuren in standaardkleuren! Wij leveren in dat geval gratis een nieuwe hordeur, u betaalt alleen voor het ophalen van de niet passende hordeur.

Zo eenvoudig als het opmeten van de maten voor uw deurhor is, zo eenvoudig is ook de montage hiervan. U heeft hier de hulp van een klusjesman niet voor nodig! Bekijk onze montagevideo en het stappenplan dat bij de hordeur geleverd wordt, om de hordeur simpel te kunnen monteren.

Advies bij een hordeur kopen

Vindt u het lastig om te bepalen welke hordeur het meest geschikt is voor uw deuren in huis? Maak gebruik van de keuzehulp op onze website. De keuzehulp begeleidt u stapsgewijs door het keuzetraject heen. Zo komt u tot een weloverwogen keuze. U kunt vanzelfsprekend ook contact met ons opnemen, wanneer u hulp wenst bij de aankoop van een deurhor.

Veelgestelde vragen over hordeuren

In veel situaties is de plissé hordeur (of dubbele plissé hordeur, voor dubbele deuren) de beste keus. Maar er zijn situaties waarin een ander soort hordeur geschikter is. Bijvoorbeeld als er huisdieren zelf naar binnen en buiten moeten kunnen lopen. Dan zijn horlamellen het overwegen waard. Zoekt u een hordeur met extra stevig gaas dat zelfs honden- en kattennagels kan weren, dan is een scharnierende hordeur wellicht de hordeur die u zoekt. In onze keuzehulp helpen we u om de juiste hordeur te selecteren.
Wij leveren alle horren op maat en kant-en-klaar. Dat betekent dat u zelf niet meer met een zaag aan de slag hoeft te gaan, deze kunt u lekker in de kast laten liggen. De hordeur wordt passend voor de door u opgegeven maten van de deuroopening geleverd. Met 'kant-en-klaar' bedoelen we dat wij zo veel mogelijk de hordeur voor u hebben voorbewerkt zodat u zelf zo weinig mogelijk tijd kwijt bent aan de montage. En het betekent ook dat de montage heel eenvoudig is: u hoeft de hordeur alleen nog maar te bevestigen. De rest hebben wij al gedaan.
Als u zelf wel eens een doe-het-zelf-hordeur heeft gekocht, dan weet u dat zelf monteren een vervelende en tijdrovende klus kan zijn. Daarom doen wij het helemaal anders! Omdat onze hordeuren van hoge kwaliteit zijn én wij deze hordeuren helemaal op maat en kant-en-klaar leveren is het monteren van de hordeuren zeer eenvoudig zelf te doen! Ook als u geen twee rechterhanden heeft. We helpen u dit klusje te klaren met onze montagevideo en de meegeleverde stap-voor-stap-handleiding.
We leveren met Grandeur een premium merk, en daar hoort ook een premium geen-gezeur-garantie op constructiefouten bij. Daarom worden alle horren geleverd met 3 jaar volledige garantie. Dat geldt niet alleen voor de constructie maar óók voor het horgaas. De garantie is inclusief een gratis ophaal- en retourservice. Zo bent u verzekerd van een hordeur die lange tijd meegaat en waar u jarenlang plezier van heeft.
Allereerst helpen we u om de maten correct te nemen. Dat doen we middels onze zeer eenvoudige meetvideo's en meetinstructies. Als u de instructies stap voor stap volgt, dan kan het eigenlijk niet mis gaan. Bij plissé hordeuren in standaardmaten bieden we echter een omruilservice aan, mocht het onverhoopt toch niet passen. We maken dan gratis een nieuwe hordeur en ruilen die om. U betaalt dan alleen voor het retourneren van de niet passende hordeur. Kijk voor meer informatie over de omruilservice op deze pagina.
Op de productpagina's van de verschillende hordeuren is uitgebreide informatie te vinden, inclusief specificaties, meet- en montagevideo's en andere nuttige informatie. Mocht u geen antwoord op uw vraag vinden, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Plus- en minpunten

 • Op maat en kant-en-klaar
 • Premium kwaliteit
 • Volledig weerbestendig
 • Makkelijk schoon te houden
 • Onderhoudsvrij
 • Maatwerk zeer snel in huis
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • Kindvriendelijk
 • 3 jaar garantie (ook gaas)
 • Geen montagedienst
Heeft u vragen?
Bel onze specialisten,
we helpen u graag!

NL: 0118 491681
BE: 03 8084410
Alle contactmogelijkheden
De service van Horren.com
 • Snel in huis, gratis geleverd
 • Wij leveren ook 's avonds
 • 3 jaar volledige garantie
 • Horren passen niet? Omruilen kan!
 • Aflevertijdstip via SMS
 • Bekijk alle voordelen
Kim
Kim