Extra zekerheid: onze omruilservice

Klantenservice

Kim - medewerker Horren.com

Kunnen wij u helpen? Vraag het onze specialisten

Neem contact op

Onze medewerkers zitten voor u klaar

Maatwerkproducten die u via internet koopt kunt u normaal gesproken niet omruilen, omdat ze specifiek volgens uw wensen worden geproduceerd. Gelukkig loopt u bij Horren.com geen risico, want Horren.com biedt een unieke omruilservice op maatwerk!

Gratis nieuwe horren

Mocht u onverhoopt een fout maken in de maat waardoor de horren niet passen, dan stuurt Horren.com gratis nieuwe horren! Alleen het zelf terugsturen van de niet passende horren is voor eigen rekening. We kunnen echter ook de niet passende horren bij u laten ophalen wanneer de nieuwe worden geleverd (met uitzondering van de Waddeneilanden). Ophalen is al mogelijk vanaf € 17,50 en u heeft er zelf dan geen omkijken naar! Het is per bestelling mogelijk om maximaal 4 producten te laten omruilen.

Omruilen mogelijk bij vrijwel alle producten

Omruilen is eenmalig mogelijk bij alle producten in ons assortiment, met uitzondering van de scharnierende hordeur CA-100, de horlamellen MA-100 en bij niet-standaardkleuren (kleuren met een langere levertijd). Per bestelling kunnen maximaal 4 producten worden omgeruild. Verzending van omruilingen kunnen enkele werkdagen langer duren dan reguliere bestellingen.

Wilt u gebruik maken van de omruilservice? Neemt u dan contact met ons op. Dat kan tot 30 dagen na levering.