Opnieuw groei met 1000 vierkante meter

Opnieuw groei met 1000 vierkante meter
De betonvloeren van de eerder dit jaar opgeleverde extra bedrijfshal zijn amper droog, of we gaan alweer uitbreiden. We hebben besloten om het bedrijfspand van de buren te kopen. Hierdoor groeit ons vloeroppervlak met maar liefst 50 procent. De koopovereenkomst is inmiddels getekend.

De extra bedrijfshal die we eerder dit jaar lieten bouwen heeft ons 800 vierkante meter vloeroppervlak opgeleverd. De hal is direct in gebruik genomen en biedt een grote meerwaarde voor ons productie- en inpakteam. Horren.com groeit de laatste jaren echter zo hard dat, ondanks de extra hal, meer ruimte noodzakelijk werd. Die hebben we nu gevonden met het naast ons gelegen bedrijfspand.

Het bedrijfspand naast ons is 1000 vierkante meter groot en staat op een perceel van 2000 vierkante meter. Het kwam eerder dit jaar te koop te staan, wat voor ons uiteraard een unieke kans was om onze groeiambities voor de komende jaren waar te kunnen maken. De onderhandelingen duurden slechts enkele weken, en inmiddels hebben we een overeenkomst over de koop. We zijn er hartstikke trots op en blij mee!

De komende maanden worden gebruikt om het bedrijfspand waar nodig te verbouwen. Tevens worden de twee bedrijfspanden aan elkaar vastgemaakt door middel van een sluis, waardoor er een pand ontstaat met een totaal vloeroppervlak van ruim 3000 vierkante meter op een perceel van 4500 vierkante meter groot.

Het doel van de uitbreiding is om efficiënter te kunnen gaan werken en het niveau van de dienstverlening aan onze klanten verder op te schroeven. Nu eerst de handen uit de mouwen steken!

Populaire berichten