Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
14266 klanten geven ons een 9.5

Geen zomerstop bij Horren.com

Geen zomerstop bij Horren.com
De vakantieperiode is aangebroken. Maar Horren.com blijft gewoon de hele zomer open! Levertijden blijven daarom onveranderd. De levertijden die bij de producten vermeld staan, zijn ook in de zomer gewaarborgd!

U kunt ook deze zomermaanden rekenen op de korte levertijden van Horren.com. De levertijden van de standaardkleuren staan bij elk product vermeld. en meestal leveren we zelfs nog iets eerder. ;-) Want drukte of geen drukte, we doen wat we beloven. Het team van zowel de klantenservice als de productie draait op volle kracht om er voor te zorgen dat alle bestellingen op tijd te deur uit gaan.

Gaat u zelf op vakantie, maar wilt u nu alvast bestellen? Geen probleem! Tijdens het afrekenen selecteert u gewoon een gewenste leverdag, bijvoorbeeld net na uw vakantie. Dan zorgen wij dat de bestelling op de door u gekozen dag bij u wordt geleverd. Dat kan van maandag tot en met zaterdag. Wilt u de bestelling liever 's avonds ontvangen? Ook dat is (tegen een kleine meerprijs) mogelijk.

Op deze informatiepagina leest u alle mogelijkheden. Heeft u vragen? Mail of bel ons, dan helpen we graag. We wensen u alvast een heel fijne vakantie toe!

Populaire berichten