Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
13965 klanten geven ons een 9.5

Horren online kopen, waar op letten?

Horren online kopen, waar op letten?
Horren online kopen kan best spannend zijn. We spreken regelmatig klanten die het eng vinden om horren online te kopen, want klopt de maat wel? Is mijn kozijn wel geschikt? En dat kunnen we ons eigenlijk best voorstellen. Vandaar een paar tips om het eenvoudiger te maken.

Het begint natuurlijk met een duidelijke website waarbij de online horren goed te zien zijn door middel van foto's specificaties en een keuzehulp waarmee u kunt bepalen welke hor u voor uw kozijn nodig heeft. Dat is uiteraard óns werk. Twijfelt u over welke raamhor of hordeur u nodig heeft? Klik op de knop Keuzehulp en door middel van enkele vragen komt u bij het juiste product uit.

Als u eenmaal weet welke raamhor of hordeur u nodig heeft, dan kunt u op de productpagina een filmpje bekijken over de werking van de hor, hoe de hor eruit ziet en hoe deze eenvoudig geplaatst kan worden. Want omdat wij de horren op maat en kant-en-klaar leveren is het zelf plaatsen echt een eitje (om in de stemming van de komende Paasdagen te blijven).

Verder zijn ook productspecificaties te vinden, kunt u alvast de handleiding bekijken zodat u een idee krijgt hoe het monteren in z'n werk gaat, en - één van de belangrijkste zaken - vindt u er meetinstructies. Deze meetinstructies worden zowel met tekst, een tekening als een kort meetfilmpje aangeboden. Als u de meetinstructies opvolgt kan er eigenlijk niets meer fout gaan. Bovendien zijn de horren van Horren.com zo gemaakt dat kleine meetafwijkingen geen probleem zijn, de hor past zich gewoon aan!

En mocht u toch echt helemaal verkeerd gemeten hebben, dan kunt u gebruik maken van onze omruilservice. U stuurt de niet passende hor(ren) naar ons terug (of laat ze door ons ophalen) en wij sturen nieuwe horren toe. Kosteloos! U betaalt alleen de retourkosten van de niet passende horren, de rest is voor onze rekening. Zo wordt online horren kopen makkelijk, leuk en zeker niet eng. :-) En heeft u toch nog twijfels? Laat het ons weten, we denken graag met u mee om u zo snel mogelijk te verlossen van insecten in huis.

Populaire berichten