Advies nodig? NL:0118 491681 BE:03 8084410
Razendsnel en gratis geleverd
Past niet? Wij ruilen maatwerk om!
14039 klanten geven ons een 9.5

Levertijden in de zomerperiode

Levertijden in de zomerperiode
Het is vanwege het mooie weer topdrukte in onze fabriek! We werken keihard om iedereen zo snel mogelijk van mooie horren te voorzien. De actuele levertijden die op de website worden genoemd zijn ook echt de uiterste levertijden, we houden ons aan onze belofte. En we werken de hele vakantie door!

De levertijden die op de website worden genoemd zijn vanwege de drukte wat langer dan gewoonlijk. We krijgen regelmatig de vraag of we leveringen later worden geleverd dan op de website staat. Dat is uiteraard niet het geval. Wat we beloven op de website komen we ook na. We melden liever eerlijk dat de levertijd wat langer is dan dat we een korte levertijd noemen waar we ons vervolgens niet aan kunnen houden. En mocht uw bestelling nóg eerder klaar zijn, dan leveren we uiteraard nog eerder.

Horren.com blijft de hele zomer geopend. En dus blijft de productie tijdens de zomerperiode ook gewoon op stoom, zodat u als klant zo snel mogelijk verlost bent van beestjes in huis. Mocht u zelf op vakantie gaan, maar wel alvast horren willen bestellen? Geen probleem! U kunt op de afrekenpagina zelf een gewenste leverdag selecteren, bijvoorbeeld na uw vakantie. Dan plannen we de levering in op de door u gewenste dag.

Fijne vakantie!

Populaire berichten