Kies de beste hor voor uw raam

Uw raam voorzien van een hor: we helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Afhankelijk van het raamtype (bijvoorbeeld een draai-kiepraam, een naar buiten draaiend raam of een dakraam) kunnen wij de juiste hor voor u leveren, geheel op maat. En die leveren we ook nog eens met een zeer korte levertijd zodat u snel verlost bent van muggen en andere ongewenste beestjes in huis. In onze keuzehulp helpen we u bovendien graag om de juiste hor te kiezen.

info icoon Moeite met de juiste raamhor kiezen?

Inzethorren

Inzethor PE-100

Op maat en kant-en-klaar
 • Geschikt voor alle draai-kiepramen
 • Te bevestigen en te verwijderen zonder schroeven
 • Binnen 8 werkdagen in huis
vanaf 69.-

Rolhorren

Rolhor RO-100

Op maat en kant-en-klaar
 • Geschikt voor draairamen en dakramen
 • Luxe sluitsysteem
 • Meerdere typen gaas beschikbaar
 • Binnen 8 werkdagen in huis

Rolhor RO-50

Op maat en kant-en-klaar
 • Geschikt voor draairamen en dakramen
 • Extra smal gaassysteem
 • Binnen 8 werkdagen in huis

Voorzethorren

Voorzethor CE-100

Op maat en kant-en-klaar
 • Geschikt voor draairamen en dakramen
 • Zowel met draaisluitingen als met scharnieren leverbaar
 • Binnen 8 werkdagen in huis
vanaf 69.-

Raamhorren

Laat uw slaap-, werk- of woonkamer in de zomer ventileren, zonder last te hebben van muggen, vliegen en bijvoorbeeld wespen. Gebruik raamhorren passend bij het type raam dat u heeft. Horren.com biedt u verschillende soorten horren aan. Denk aan een inzethor voor een draai-kiepraam, een rolhor voor een raam dat naar buiten toe geopend wordt, enzovoorts. De hoge kwaliteit van de materialen die we gebruiken bij de productie van deze raamhorren maakt dat u hier een lange tijd plezier van heeft. Eenmalig investeren, om jaren profijt te hebben van een ruimte vrij van muggen in de zomer!

Tip: heeft u in dezelfde ruimte ook een deur? Combineer de raamhorren in dat geval met één van onze deurhorren.

Verschillende soorten raamhorren

Zoals gezegd worden de raamhorren in verschillende soorten aangeboden. Het is afhankelijk van het type raam wat u heeft, welk model raamhor hiervoor geschikt is. Voor een draai-kiepraam raden we een inzethor aan. U hoeft de inzethor niet uit de raamopening te halen, wanneer u het raam wilt sluiten. Het voordeel van een inzethor is het feit dat het boren in uw kozijnen niet nodig is.

Raamhorren voor naar buiten draaiend raam

Een naar buiten draaiend raam kunt u voorzien van een rolhor of een voorzethor. Een voorzethor bieden we onder meer aan met een combinatie van scharnieren en magneten. Doordat de magneten volledig in het frame van de voorzethor verzonken zijn, ziet u deze niet. Wel zo mooi! Ook hebben we voorzethorren die bevestigd kunnen worden met draaisluitingen. Een rolhor heeft weer andere voordelen, deze wordt met zijgeleiders aan weerszijden van het raam bevestigd en schuift u vervolgens omhoog en omlaag. Als u de rolhor niet gebruikt is er dus geen horgaas zichtbaar.

Rolhor voor een dakraam

Gebruik een rolhor niet alleen als raamhor voor een naar buiten draaiend raam. Zet dit type hor ook op uw dakraam! Ideaal, wanneer u op zolder slaapt en het raam hier zonder zorgen over muggen en vliegen open wilt kunnen zetten. De rolhorren zijn als raamhor meestal ook voor dakramen van de merken Velux en Fakro geschikt.

Raamhorren op maat bestellen

Geen raam is hetzelfde! Niet alleen qua formaat, maar bijvoorbeeld ook qua kleuren en stijl. Om die reden biedt Horren.com raamhorren op maat aan. Op onze website vindt u handige instructies, die u helpen bij het opmeten van uw ramen. Zo weet u exact welk formaat raamhorren u nodig heeft. Blijkt u achteraf toch een kleine meetfout te hebben gemaakt? Geen probleem, dat kan gebeuren! Wij bieden u een extra service aan om, ondanks dat maatwerk normaal gesproken niet kan worden geruild, uw raamhor om te ruilen voor een hor met een andere maat. Naast de mogelijkheid om de maat van uw raamhorren zelf in te voeren, heeft u bij ons keuze uit verschillende soorten gaas en diverse kleuren raamhorren.

Meer informatie over raamhorren

Twijfelt u nog welke raamhor het meest geschikt is voor uw raam? Op onze website vindt u een handige keuzehulp. Deze helpt u de juiste hor bij uw ramen in huis te vinden. Mocht u meer informatie wensen over specifieke raamhorren uit ons assortiment, dan helpen we daar natuurlijk graag bij. Neem eens vrijblijvend contact met ons op! Onze adviseurs staan voor u klaar.

Veelgestelde vragen over raamhorren

Om de juiste raamhor te bepalen is het van belang om te weten om wat voor soort raam het gaat. Als uw raam een draai-kiepraam is (ook wel een kiep-kantelraam genoemd, een raam dat zowel aan de zijkant als aan de bovenkant open kan), dan is een inzethor de ideale hor. (Een inzethor wordt ook wel een inklemhor genoemd.) De inzethor is speciaal bedoeld voor draai-kiepramen. Betreft het een naar buiten draaiend raam dan kan een rolhor of een voorzethor een goede optie zijn. En bij een dakraam wordt ook vaak een rolhor gebruikt. In onze keuzehulp helpen we u om de juiste raamhor te selecteren.
Wij leveren alle horren op maat en kant-en-klaar. Dat betekent dat u zelf niets op maat hoeft te zagen, de zaag kan opgeborgen blijven. De raamhor wordt passend voor de door u opgegeven maten van de raamopening geleverd. Met 'kant-en-klaar' wordt bedoeld dat wij de raamhor zover als wij kunnen alvast voorbewerken zodat het zelf monteren van de hor snel en eenvoudig gaat. Bij en inzethor voor en draai-kiepraam betekent dit letterlijk dat de hor vanuit de verpakking direct in de opening geklikt kan worden. Een werkje dat slechts een paar seconden duurt!
We besparen u heel graag 'gedoe' zoals u dat misschien kent van doe-het-zelf-horren, waarbij u uren bezig bent om een hor passend te maken en goed te monteren. Vandaar dat wij dat werk u graag uit handen nemen. Onze horren zijn zeer eenvoudig zelf te plaatsen, indien gewenst met behulp van onze montagevideo en de meegeleverde stap-voor-stap-handleiding. Zelfs voor niet-klussers is het een fluitje van een cent. Dat is het grote voordeel van topkwaliteit en maatwerk.
We leveren met Grandeur een premium merk, en daar hoort ook een premium geen-gezeur-garantie op constructiefouten bij. Daarom worden alle horren geleverd met 3 jaar volledige garantie. Dat geldt niet alleen voor de constructie maar óók voor het horgaas. De garantie is inclusief een gratis ophaal- en retourservice. Zo bent u verzekerd van een hordeur die lange tijd meegaat en waar u jarenlang plezier van heeft.
Om te beginnen helpen we u om de maten correct te nemen en door te geven. Dat doen we middels onze meetvideo's en meetinstructies waarin het meten stap voor stap wordt uitgelegd. Als u de instructies volgt, dan kan het eigenlijk niet mis gaan.

Maar we weten dat een ongeluk vaak in een klein hoekje zit: per ongeluk toch verkeerd meten, een verkeerde maat invullen of een typefout maken. Daarom bieden wij onze omruilservice aan voor al onze raamhoren in standaardkleuren. Als de hor door een meetfoutje niet past, dan maken we gratis een nieuwe hor en sturen die (eveneens gratis) toe. U betaalt alleen voor het retourneren van de niet passende hor. Zo loopt u geen onnodig risico als u een raamhor bestelt. Kijk voor meer informatie over de omruilservice op deze pagina.
Op de productpagina's van de verschillende raamhorren is uitgebreide informatie te vinden, inclusief specificaties, meet- en montagevideo's en andere nuttige informatie. Mocht u geen antwoord op uw vraag vinden, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Plus- en minpunten

 • Op maat en kant-en-klaar
 • Premium kwaliteit
 • Volledig weerbestendig
 • Makkelijk schoon te houden
 • Onderhoudsvrij
 • Maatwerk zeer snel in huis
 • Eenvoudig zelf te monteren
 • Kindvriendelijk
 • 3 jaar garantie (ook gaas)
 • Geen montagedienst
Heeft u vragen?
Bel onze specialisten,
we helpen u graag!

NL: 0118 491681
BE: 03 8084410
Alle contactmogelijkheden
De service van Horren.com
 • Snel in huis, gratis geleverd
 • Wij leveren ook 's avonds
 • 3 jaar volledige garantie
 • Horren passen niet? Omruilen kan!
 • Aflevertijdstip via SMS
 • Bekijk alle voordelen
Kim
Kim