Retour sturen van uw bestelling (herroepingsrecht)

Klantenservice

Kim - medewerker Horren.com

Kunnen wij u helpen? Vraag het onze specialisten

Neem contact op

Onze medewerkers zitten voor u klaar

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de bestelling van niet-maatwerkproducten te retourneren ('de overeenkomst te herroepen'). De herroepingstermijn is 14 dagen na de dag waarop u (of iemand namens u) de zending heeft ontvangen. Om van het herroepingsrecht gebruik te maken, laat u ons telefonisch, per e-mail of per post) weten de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden formulier voor herroeping (PDF), maar u mag het ons ook op een andere manier laten weten. U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Ons retour- en postadres is: Horren.com, Arnesteinweg 27, 4338 PD Middelburg (NL).

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief verzendkosten zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 5 werkdagen) terug vanaf het moment wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing en de producten retour hebben ontvangen (of van u een verzendbewijs hebben ontvangen). Wij betalen u terug via dezelfde betaalwijze als waarmee u de bestelling heeft voldaan en brengen geen kosten voor terugbetaling in rekening.

Nadat u ons heeft laten weten dat u gebruik wilt maken van het herroepingsrecht stuurt u de producten uiterlijk 14 dagen later terug. De kosten van het terugzenden komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Maatwerkproducten

Producten die op maat worden geleverd, kunnen wettelijk gezien niet retour worden gezonden, omdat deze volgens uw specificaties zijn vervaardigd. Horren.com heeft echter een unieke omruilservice voor vrijwel alle maatwerkproducten!